luni, 21 martie 2011

Barbati vs Femei!

"Am plecat sa colindam,domn,domn,sa-naltam".STOP.Ce fac ma?Opriti-ma ca aberez.Am vrut sa scriu ceva si mi-a venit in minte versul asta.De fapt,daca ma gandesc mai bine,poate nu e asa de nepotrivit articolului.Cand spun "Barbati vs Femei" la ce va ganditi?Care e primul lucru care va sare in minte?Daca ar fi sa dau cu presupusul,as zice ca barbatii se gandesc ori la bataie ori la sex,in timp ce femeile se gandesc la cum sa ne faca viata mai grea pe alocuri.Zic pe alocuri pentru ca fara femei nu putem trai,noi,barbatii.Si cu bune dar,mai ales,si cu rele trebuie sa le acceptam.Ca asta este,nu avem ce face.

Sa revin la versul ala.De ce am zis ca se potriveste articolului?Pai,pentru ca asta gandesc baietii.Ma rog,putin parafrazat.Cand ies in oras si sunt singuri(sau single,ca vorba aia..."suna bine pe engleza") primul instinct este sa "colinde" si sa "inalte"(steagul).Al Romaniei bineinteles!La ce va gandeati?

Mai citeam o chestie pe net legata de razboul asta al sexelor.Cica "Barbatul este o oaie!"

O sa ma intrebati daca o oaie este capabila de ura.Pai nu ati citit "Miorita"?Acolo, oaia nu era capabila de nimic. De unde si asemanarea cu barbatul. Suntem natangi, neajutorati, de cele mai multe ori chiar pampalai. (Sper ca nu va deranjeaza exprimarea colocviala.) Credem ca suntem duri, ne construim in cap statui de eroi mitici, suntem virili in spatele volanului, coplesiti de propria importanta cand platim intretinerea, impetuosi cand deschidem o bere, atragatori pana la lesin cand ridicam o spranceana catre duduia de la benzinarie care poarta o bluza decoltata.

Nu incercati sa negati.Stiti cu totii ca asa este.Asa a fost de cand lumea si pamantul.Si asa va fi pana cand o sa moara toti barbatii si toate femeile.Ce pierdere!Nu vor mai fi femei.Adio PLAYBOY,PENTHOUSE si HUSTLER:))

2 comentarii:

  1. asta-i viata. barbatul vede mult sex, si parca dar mai mult ca sigur a ajuns sa fie un motiv in spatele tuturor lucrurilor care se petrec...acum sper sa nu ma acuze cineva de pansexualism...dar noi cred ca vedem nu (neaparat constient) scopu in viata..
    o data cu lupta asta ... pe langa faptul ca primim , mai trebuie sa si oferim...si cand ele incep sa explice moartea caprioarei, tu tre' sa o asculti si sa-i dai atentie, chiar daca te gandesti la cu totu' alte lucruri...da hai sa nu fiu prea dur...dar cu timpu...mai apare un comprimis...HAI LA MAI MULTE COMPROMISURI, sa traim si noi ca animalele . lipsiti de de griji...si alimentat doar de nevoi primare:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant razboiul asta dintre sexe .Noi spunem ca voi ne complicati viata si vice versa. Totusi,poate ca avem si noi o problema,defapt doua : gandim prea mult si vorbim poate chiar mai mult decat gandim.
    Concluzia :uneori vorbim fara sa gandim, dar nu-i ba-i , tot frumoase,inteligente,de treaba,interesante,sociabile,iubitoare,dragalase(mai pe scurt :PERFECTE) ramanem.
    P.S.:Sunt si cateva exceptii ! Prima ar fi 'duduia de la benzinarie'.
    P.P.S. : http://criss27.wordpress.com/2010/05/20/de-ce-iubim-barbatii/

    RăspundețiȘtergere