luni, 21 martie 2011

AIESEC!

Dupa atatea articole despre diverse lucruri,m-am hotarat sa scriu un mic articol si despre mine.Mai exact,despre faptul ca am intrat in AIESEC.

Ce este AIESEC?AIESEC este o organizatie globala, non-guvernamentala, apolitica, independenta şi nu pentru profit, condusa de tineri studenti sau absolventi recenti. Membrii organizatiei sunt interesati de probleme globale, leadership şi management.Este prezenta în peste 800 de Universitati din 107 tari, reprezinta o platforma internationala adresata tinerilor pentru a-şi descoperi şi dezvolta potentialul astfel încât sa aiba un impact pozitiv în societate.

Si cam atat am retinut in seara asta:).Mai multe o sa aflu pe parcurs,dar prima impresie(cea care conteaza cel mai mult,sau cea care prima,asa cum cum spunea Mikey)este una foarte buna.Sunt convins de faptul ca AIESEC ma va ajuta sa ma formez ca om si ma va ajuta foarte mult si in deciziile pe care le voi lua pe plan profesional.Sunt foarte incantat si sunt sigur ca asa voi fi pana la sfarsit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu